Kızlar bebeğime ben molfix kullanıyorum poposunda yani şöyle söyliyim bezin o lastik kısmının olduğu yerde sivilce tarzında mantara benzer bişeyler çıktı bende doktora götürdüm çünkü naptıysam geçmedi doktorumuz krem verdi ve sleepy ekolojik diye bir bez önerdi daha önce normal sleepy kullanmıştım ama beğenmedim doktor farklı bi serisini önerince daha doğrusu şöyle dedi sleppy ekolojik paketini al molfix çok kalın bir bez bunu kullanmayı bırak dedi gittim aldım o bezi ama kızımı çok kötü pişik yaptı kremde sürsem fayda etmedi bende tekrar molfixe geri döndüm ama bu seferde çıkmayan yerinde tekrardan mantara benzeyen şey çıkmaya başladı ve özel bölgesinde o yanak kısımlarında olmazdı orasında da olmaya başladı bugün tekrar götürdüm doktora özel bölgesi o yanak kısımları birbirne yapışmış ve çişini yapabilceği çok az bi yeri kalmış doktor söylemese gerçekten dikkatimi çekmemişti yapışmış diyince bile çok şaşırmıştım doktor eliyle açtı ve buna dikkat et dedi ama bana önerebilceğiniz güzel olan bir bez var mı ve bu yapışma durumunu daha önceden yaşayan varmı aranızda tekrar yapışmasından korkuyorum