Zahideasel Kızlar bebeğim 7.ayına yeni geçti ve malasef aşırı terleme sorunmuz var bi pijama giyiyor uyuyunca bide kollarını sarmadan uyumadığını için ince tülbentle sarıyorum yine de sırılsıklam bu durumda olan yada Bilgisi olan var mı
Sum87 Bizimde öyle 9. Aydayız bir türlü geçmedi aşırı terliyor bir çözüm bulamadık doktora da sorduk ama normal dedi 🤷🏼♀️
Zuleyha__19 Kubra4 sadece kafa terleyen bebekler genelde alerjik bebeklerdir yine de doktora sorun tabi 🤗
ZeynepKrcgl Zuleyha__19 benim bebeğim de 4. Ayına girdi yastık sırılsıklam oluyor kafası çok terliyor acaba alerji mi Demir mi
Zuleyha__19 Kubra4 hiç bilmiyorum canım benim bebeğimde henüz ek gıdaya geçmemişti alerjik olduğunu söyledi doktor
Zuleyha__19 NhLpRn göz altı çizgisinin iki tane olmasından yola çıkarak ddi aslında sonrasında alerjik bebeklerin başının çok terlediğini öğrendim benim kızım da alerjik bir bebek ve çok terliyor başı 😕
NhLpRn Zuleyha__19 aa ilk defa duydum göz altı çizgisini 😳 göz altı torbaları var gibi mi oluyor uykusuzlken ya da çok uyuyunca şişiyor muydu
Zuleyha__19 NhLpRn canım ben hiç farketmemiştim inan ki doktor söyledi ama hala farkedemiyorum normal insanlarda bir çizgi olurmuş benim kızda iki taneymiş 🤷🏽♀️
filizzz59 Zuleyha__19 ben de debebegımde de var ama alerjımız yok sükür o nasıl tesbıtmış anlamadım 🤷🏻♀️ bız de asısır terlıyıruz ama normal dedı ılk doktorumuz alerjı dıye bır suru seyle ugrastırdı meger yokmus alerjı cok gozle gorulur etkısı olmalı dedı kızarıklık dokuntu bebegmde oyke bısey yok şükür dokto cok onemlı
Kado87 Benimkininde basi cok terliyor su gibi ne alerjisi olunca cikiyorki acaba yogurt falan tattirdim benim yediklerimdende sut alerjisi ckkmadi nasi ogreniriz onu
Kubra4 Ygtek netten bakiyom anasini satim tuelu turli seyler yaziyo bende napcagmi sasrdim en iyisi doktor 😏 yoksa boyle sadece kafayi yeriz
Esmir Benim bebegimde 2 aylık yeni terleme başladı doktor d vitamini aksatmadan kullan dedi arkadasımın bebegide 7 aylık onda aşırı terleme oluyor d vitamini eksikliği cıkmıs ondan olabilir.
Zahideasel Esmir bnmkinin bişeyi de yok 1hafta önce kan tahlili yapıldı düzenlide kullanıyorum vitaminleri