MommyNest Ne zaman ek gıda versem bebişimde kan ve yeşil bir dışkı karışık geliyor ama alerji testıde yaptık alerji yok sizce neden olur bu sıkıldım ya ek gıda vermeye korkuyorum
duavakti MommyNest oğlumda 2 ay kadar devam etti sonuçlar hep temizdi zamanla düzeldi süt ürünlerini kesmiştim o dönem çok geçmiş olsun
26merve26 MommyNest testler her zaman doğru sonucu vermiyor deneme yanılma yoluyla ilerleyin derim mesela yoğurt falan verince mi oluyor süt ürünleri alerjisi olabilir
MommyNest duavakti aynı durum ama herşey yasak genede normal verince de geliyor aslında kan ilacını vermeye başladık Tan sonra oldu
26merve26 MommyNest kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz çünkü her kan ilacını veremiyorsunuz alerjik olunca biz ocean kullanmıştık dokunmamıştı
duavakti MommyNest ilaçtandır inşallah zamanla geçiyor sizde canınızı sıkmayın tekrar çok geçmiş olsun
3kidsmom MommyNest bende 1 hafta önce Asm nin verdiğini kullandım 3 gün verdim her verdiğimde kustu doğduğundan beri hiç kusmayan bir bebek bende ocean sipariş verdim değiştirin isterseniz
26merve26 MommyNest o dokunuyor olabilir alerjik bebekler her kan ilacını vs kullanamıyor bi kaç marka var zaten kullanabildiği ya doktora bi danışın isterseniz biz ocean aldık kansızlık sorunu da yaşamadık bi rahatsızlık ta vermedi