rabbenahepbana Kızlar bu aralar aslında sıkışığız biraz ama pilatese gitmek istiyorum doğumdan sonra göbeğim kaldı ve beni çok rahatsız ediyor aylık 2 bin TL haftada iki gün sizce fazla mı
sarmaliklahana rabbenahepbana Bende gecen sene gidiyordum normal canım. Ama diyet yapmadan platese zayıflamayı bekleme. Diyet destekli zayıflarsın. Ben agrılarım için gidiyordum offff inanılmaz iyi geliyordu. Bu sene de giderim diyordum ama maalesef iptal ettim
hepbahar123 rabbenahepbana burcutunçoksayfasina bakmalisin . O canli yayin yapiyor mutlaka invele kayıt da edio
goldengate rabbenahepbana ben belediyenin ucretsiz pilates dersine gidiyorum yasadigin ilcenin spor mudurlugune bak var mi boyle dersler
rabbenahepbana Napsam bilemedim ona vereceğim parayla biraz üstüne koyup altında alabilirim aslında 😄
rabbenahepbana sarmaliklahana evet şuan diyetteyim bende kilo veriyorum fakat göbek olduğu gibi kalıyor pilatesle desteklesem daha iyi sonuç alırım. Siz neden iptal ettiniz
sarmaliklahana rabbenahepbana diyet yapıyorsanız farkeder incelme oluyor. Ben yaz geldi diye önce bıraktım. Şimdide borca girdik acıkcası ev kalıcaz diye. Kızı da okula başlayacak hem zaman olarak hem maddi imkan olarak sıkışık zamandayım sanki gibi geldi 🤭😄ekim kasımda duruma göre bakıp başlayabilirim de bilemiyorum. Ama %80 gitmem gibi
_Hera rabbenahepbana bence de az bile ben hamilelikten önce reformer pilatese gidiyordum 2k çok uygun şaka bir yana gidin derim kaçırmayın 🌸🌸
_Hera rabbenahepbana diyetle desteklerseniz yarı yarıya farkı görürsünüz. Evde kendinizde belli aralıklarla spor yaparsınız oh mis gibi