senakuzeyto İyi akşamlar anneler, yeğenim 6 aylık yarın sünnet olacak neler tavsiye edersiniz lokal anestezi olacakmış emeklemeye çalışıyor engellemeli miyiz karton bardak kapatmalı mıyız neler yapabiliriz tecrübeli anneler bi fikir edinelim istedik
Birprensannesii__ senakuzeyto Biz oğlumu 8 aylikken sünnet ettirdik 5 günde iyileşti ne kadar erken o kadar iyi.hareket etmemesi gerekiyor ben hiç karton bardak kullanmadım doktor 2 merhem verdi 2 saatte bir damlatıp gazlı bezle üstünü kapattım çok çabuk iyileşiyor. 3 gün sonra 1 hafta boyunca hergün ılık sabunsuz duş aldırdım daha cabuk iyileşmesini sağlıyor.Ama siz yinede doktorunuzu dinleyin.
Birprensannesii__ senakuzeyto Ilk 2 gün annem kaldı normalde çok hareketlidir ama sünnet olduktan sonra sanki anladı oglum pek hareket etmedi o dönem korkuyordu galiba 😄🤭
moni Ben 5aylikken yaptırdım ne kadar erken o kadar iyi ayakları çok çırpıyor du iki kere kanaması oldu beş gün yıkama dediler ben korktuğum için bir hafta yikamadim karton bardak koyma dediler ama beze yapışıyor koydum bu sefer de pişik oldu on beş gün sürdü iyileşmesi Allah yardım etsin ben çok zorlandım sıcaklara denk geldi birde ama hepsi bir olmuyor güzel geçsin çabuk iyileşsin inşallah doktor size söyler zaten şunu kullan buna dikkat et diye
senakuzeyto moni ay ya bizimki de çok ayaklarını hareket ettirir çok hareketli bir çocuk yani bakalım bizim süreç nasıl geçecek çok teşekkür ederim