defnekusum_ Yeni süt sağma makinası aldım oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün saklanır diyorlardı doğruysa eğer ben nasıl saklayabilirim süt saklama poşeti de alacağım buzdolabında sakladığım sütü geri nasıl ısıtabilirim
kpd defnekusum_ 4 olmuş artık o sayılar dışarıda 4 saat dolapta 4 gün buzluk 6 ay. Ben sağdıktan 4 saat içinde vereceksem hiç dolaba koymuyorum ama uzayacaksa dolabın altına biberonla koyuyorum çıkarınca benmari usulü ısıtıyorum
Gokturkmom defnekusum_ ben biberona koyuyordum sağınca üst dolaba benmari usulü sıcak bi kabın içinde ılıyıncaya kadar biberonu bekletiyordum
fatmaauras defnekusum_ buzluktaki sütü ılık suyun içine koyup ısınabilirsiniz ya da dolabın alt kısmına alıp çözülmesini bekleyin sonrasında yine sıcak suya koyup ısıtın ama sağılan süt direkt ısıya maruz bırakılmazmış
defnekusum_ Gokturkmom peki günde kaç kez ve her göğüs için kaçar dakika aralıklarla sağmalıyım bir de hem çocuk emerken hem de sağım yaparken göğsüm yetebilecek mi acaba çocuğa
kpd defnekusum_ emiyorsa ikisini de sağmanıza gerek olmaz ancak emmiyosa boşaltmak için yapabilirsiniz