frigyalikibele Ilk zaman f bir verdik sağlık ocağından . Şimdi coledan veriyoruz. Ama onlarda da paraben var mi ?
Alptugba frigyalikibele Sizin kullandığınız bilmiyorum ama ben ocean kullaniyorum içeriği temiz bide wellcare var onun da içeriği temiz
Edizin_Annesi Nehirim_02 d vitaminini soruyor demir değil 🙂 Ayrıca demir ilacı da kullanmanız lazım demir ihtiyacını karsilamasi için günlük 2 su bardağı pekmez tüketmeli mümkün değil sonuçta yani ilaçla bir tutmayın onu
Aysegulss Edizin_Annesi böyle bişey yok yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Kızım 9 aylık ve demir ilacı hiç kullanmadık. Etini ciğerini yediriyorum düzenli olarak. Beslenmesine dikkat ediyorum ve demir değeri gayet normal.
Nehirim_02 Edizin_Annesi d vitamini kızım güneşten alıyor biz bebekken ne kullandık bunlar hep sonradan çıkan şeyler herşey doğallıkta bence
Deletedmom781 frigyalikibele evet var. Ocean 400 kullaniyoruz. 1 damla damlaticaksin coledandan ama ne gerek var kimyasal vermeye 40 lira ilac 4 ay gidiyor
Edizin_Annesi Aysegulss internette arastirmanizi öneririm bir kan ilacının verdiği etkiyi almak için pekmez ne kadar kullanılmalı ;)
Edizin_Annesi Aysegulss ayrıca neye yorum yaptığımı anlamadan yorum yapmayın lütfen 😃 siz cigerinizi verin hanımefendi . Ben bayanın pekmez dediği için yorumuna cevap verdim
-Rukis06- frigyalikibele ocean kullanıyoruz doktorum kızıma bunu kullanıyorum dedi bize de tavsiye etti sağlık ocağının verdiği kızıma iyi gelmedi gaz problemi çok çektik