tahin Merhaba sevgili anneler, Oğlum 6 ay 21 günlük ve artık elimizdeki oyuncaklara çok ilgisi kalmadı. Kişisel tercih olarak oyuncak sayısını minimumda tutarak çocukların yaratıcılıklarını desteklemeyi ve her nesneden oyun üretmeyi destekliyorum o sebeple oğlumun bir çıngırağı, hışırtılı kitapları, minik topu, diş kaşıyıcıları var, bir de davul getirmiş dedesi😅ama oğlum sürekli bunlarla muhatap olduğundan dönüşümlü vermeme rağmen sıkıldı artık ilgilenmiyor. Zeka kartları var ama sadece benimle birlikte bakabileceği şeyler. Daha neden sonuç ilişkisi kurabileceği ve ayına uygun oyuncak önerilerinize açığım, teşekkür ederim. 🙃💐
mercankus tahin topun yuvarlandığı oyuncak var kat kat onda sebep sonuç güzel mesela üstten koyup alttan alıyoruz Aktıvıte masası ayakta durmasını desteklıyor ben yavaş yavaş başlattım Dokun hisset kıtaplar ses çıkaranlar
oylesinebiri__ tahin bizde bunlar var bebeğim çok seviyor halkaları geçiriyorum o çıkarıyor üst üste dizilen kule oyuncakları da ben yapıyorum o bozuyor kare bul takı da elinden tutup şekilleri içine koyuyoruz görsel olsun diye attım pilsan markası bizim ki daha iyi bu top oyununu da alicam
nurbahar33 tahin merhaba ben size hiçbir şey almamanızı öneririm çünkü o aylarda oynamıyorlar benim gördüğüm :) evdeki malzemeler değerlendirip pinterestten bakıp oyun hazırlarsanız daha çok ilgisini çeker bence. bu aşamada kitaba yatırım yapıp 9. ayı bekleyin derim hatta adamakıllı 12. ayda oyun oynuyorlar bence
kimbumadam tahin Bultak,renkli halkalar,fisher köpekçik,fisher tırtıl,mıknatıslı balık tutma , cırtlı kitaplar , yağmur damlası , kule , interaktif mutfak , top havuzu O aylarda bunlarla vakit geçiriyorduk🌸
mercankus tahin hayır mercan bır aydan beri dık duruyor ayak üstü ya sımdı de bayağı duruyor ama uzun tutmuyorum tabi
oylesinebiri__ tahin rica ederim 💖 bunlar dışında pet şişelere nohut fasulye koyuyorum çalkaliyor kilitli poşetlere bezelye doldurup su doldurup ağzını kilitliyorum oynuyor
tahin nurbahar33 peki evde nelerle olabilir pet şişeye bayılıyor😂 yani aslında ben yeni taşındım ve biraz araştırma yapıp oyun kurabilirim siz böyle söyleyince oluşturmak istediğim düzene de uyuyor pinterestte bu tarz şeyler vardı
nurbahar33 tahin pet şişenin etrafına koli bandı sarın, üstüne pon pon alıp yapıştırın çeksin . evde illa ki tutacağı nesneler vardır bunları banta hafifçe yapıştırın sökmeye çalışsın. pet şişenin kapağına ince kurdeleler yapıştırın renk renk duvak gibi :) ilk bunlar aklıma geldi
[silindi] tahin bebeğim birkaç aylık olana kadar ben de minimum oyuncakla oynamasını istiyordum ve oyuncak neredeyse almıyorduk hışırtılı ve kalın sayfalı kitaplar hariç. Sonra ne olduysa bir şey oldu şimdi evde bir sepet oyuncak var. Lebbeyk söyleyen deve dahi var hacdan geldi 🐪 epeyce de babaannesinde var kuzenlerden kalma, ben bu az oyuncak işini başaramadım umarım siz başarırsınız 🌸
tahin [silindi] ya şimdilik başardım aslında takıntım yok ama biraz da oynamadığı boşa gitmesinide istemiyorum bakalım gidişat ne olur ama deveye bayıldım😄
eozlem Ben de toplasanız kitaplar hariç 4-5 oyuncak aldım şuan 1 yaşında. O aylarda önüne kavanoz koyardım kendi kapatmaya çalışıyordu. Şişe içine makarna koymuştum onu sallardı. Tencere tava kaşık koyardım önüne. Şuan favori tenceresi var açar alır dolaptan mesela içine de salatalık atar yemek yapar oğlum 😂
tahin eozlem ahahahahaha ay canım benim yaa yerim onu bende öyle yapıyorum mutfağa yanıma alınca tehlikesiz ne varsa veriyorum mutlaka evde şişe gözetimli poşet veriyorum işte yani saydıklarımdan başka akmadım sadece ilgisini kaybetti diye acaba dedim ama kavanoza vs dediğiniz gibi bir şeyler üretip onları deneyebilirim