emine2626 22 aylık kızımın saçlararını unibeybi şampuan sert yapıyor hangi marka şampuan kullanıyorsunuz kızlar
zarifhanim emine2626 sebamed ve biobaby kullanıyorum. Alerjik olduğundan bunlar dokunmadığı için devam ettik. Saçlarına bakım yapmalısınız. Bunu yağlarla veya saç losyonları ile yapabilirsiniz. Sert saç kurur, kırılır, tülerir. Rutin bakım şart.
minikmucizemm19 emine2626 uni baby kullanıyordum asla memnun kalmadım en son doktorum mustela onerdi ama araştirdigimda memnun kalmayanlar da oldugunu gordum siveno camasir deterjanı kullanıyorum bebegime aynı sekilde siveno şampuanını aldım deneyecegim
zarifhanim emine2626 Ben kızımın saçlarına kına yaktığım için senede iki üç defa karışıma zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı eklerim bunlar yumuşatır. Ondan hariç argan yağlı saç spreyleri oluyor banyodan sonra veya saçlar çok kurumuşsa onu sıkar tararım.
minikmucizemm19 emine2626 kesinlikle ben bebegimde doğduğundan beri camasir sıvı deterjanini kullanıyorum bir de şampuan denicem bakalım 🙂
Hazom emine2626 bence evet oğlumuzu saçları çok azdı, biraz biraz uzamaya başladı. Dokusu filan güzel şampuanın yumuşacık yapıyor
trnipek emine2626 mustela papatya özlü olanı kullanıyoruz şuan. Normalde ecowell kullanıyordum saç uzaması için uzadı da ama vücüd için kıllnama yapıyormuş bıraktım bende. Musteladan devam..