MrymGksgr Ay kusura bakmayın yeni gördüm bildirimi. 1 eylülde başladık biz eğitime. Gece gündüz birlikte kestim. 3 gün felaketti gerçekten. Ama pes etmedim. 4. Gün gölge gibi arkasında dolandığım için altına yapamadı ama çok tuttu zorla. Hatta artık paçasından damla damla akıyodu inat ediyodu. Ama yine de hiç kaçırmadı. 5. Gün bingo! Kendisi çişim geldi diyip tuvalete koşmaya başladı. 6. Gün mükemmeldi ve bugün 13. Gün. Hala hiç kaçırma olmadı maşallah kendisi çişim geldi kakam geldi diyip koşuyor kapıyı kapatıyor kıyafetini çıkarıp tuvaletini yapıyor klozete. Sonra altını peçeteyle silip ellerini yıkıyor. Bunlarda ben kapının önünde ona asistlik ediyorum elbette. Yardıma ihtiyacın var mı diyorum, genelde hayır diyor. Kaka sesi duyarsam ekstra alıp altını ben yıkıyorum. Yaptıktan sonra aferin, altını sildin mi, şimdi sifon zamanı, aferin ellerini de kendin yıkayabilirsin falan gibi cümlelerle gazlıyorum aslında. Yarın bu süreçten sonra ilk kez denize gidicez. Ben de onun için çok gerginim. Daha önce hiç bezsiz denize havuza girmedi. Ama sanırım yine de takmicam bez. Çünkü sanırım biz tamamen bay bay dedik beze. İnşallah sizin süreciniz de çok güzel devam etmiştir