aslanmomy 2 gündür bitmeyen ateşle uğraşıyorum birden oldu anlamadık zar zor indirdik doktora gittik ve boğazı iltihaplanmış dedi birde numaralar gelen bütün hastaler birden çıkan ateş için geliyor dedi salgın varmış ne iyi gelir boğazına iyileşmesi için 💐
Bade38 aslanmomy Üç gün çektim en son 38.6 da hastaneye fırladık eşimle boğazında kızarıklık var dedi kan aldılar kan temiz çıktı ilaç yazdı doktor ama o geceyi atlatinca iyileşti ilacı vermeme gerek kalmadı şükür Rabbim şifa versin sizede 🙏
Buseozdemir aslanmomy merhaba nasıl cocugunuz duzeldımı. Nenımkıde 4 gundur ateslı baska bıseyı yoktu sımdı bogazım acıyor demeye basladı
aslanmomy Buseozdemir merhaba hayır düzelmedi dün gece de ateşini düşürmeye çalıştık ateş çok kötü bizimkinde boğazı acıyor
Buseozdemir aslanmomy benımkıde bogazım acıyor dedi gece kackere. İyot var ıse ıyot kafesı yapın bogazına hafıfledı sankı soruyorum acımıyo dıyo. Sabahta ıkı kere ıshal yaptı ondan sonra ates dustu suanlık. Halsızlık kaldı
aslanmomy Buseozdemir bizdede kanuzlıo başladı anlamadık doktor gaz birikmiş dedi teşekkür ederim yapim bende