Ahsensmom_ İnanın her gün başım ağrıyor ağrı kesici zorda kalmadıkça içmiyorum emziriyorum diye kan değerlerim de normal uykusuzluktan dolayı mı acaba bilmiyorum var mı benim gibi olan
2prensesimvarcanim Ahsensmom_ nöroloji doktoruna gidebilirsiniz büyük ihtimalle emar ister.surekli sürekli ağrımasınin altında elbet birşey vardir
Zlm Ahsensmom_ benimde hep öyle kendimi bildim bileli hep başım ağrır boyun düzleşmesi var Ben de doktor o yüzdendir diyor Fizik Tedavi falan gördüm Şimdi daha iyiyim büyük ihtimalle gerçekten o yüzdendi Siz de bir gidin gösterin bence
Bal_prenses Ahsensmom_ Aynısı bnde de var uykusuzluk değil ama benim ki bu ara çok ağrımaya başladı özellikle başımın sol tarafı artı birde mide bulantısı migren mi acaba doktora gitmeyi düşünüyorum artık.
Ahsensmom_ 2prensesimvarcanim uykusuzluğa bağlıyorum sadece ben bakıyorum kızıma bir de uykusuzluk sinirde yapıyor onlara bağlıyorum ama gideyim mi doktora
dilara010101 Benimde aynı sürekli baş ağrım var emar istedi doktor hiç bişey çıkmadı psikolojik olabilir dedi migren için rollon şeklinde kremler var alıp denemeni tavsiye ederim
dilara010101 Ahsensmom_ bezen gözüme bile vurduğu oluyor şakaklarım enseden çok geçmezse parol la falan bende emziren biriyim gidio dikloran yaptırıyorum çok şükür iğneyi yiyince bişey kalmıyor sürekli yaptırmıyorum ama ama o migren taşı veya rollon şeklinde olanlarda var onlarda bazen geçiriyor
mucizemgelsin61 Benimm hatta bizim ailede genetik.. Arabaya binim birde kesin ağrır migren taşı iyi geliyor kullanabilirsin
Bal_prenses mucizemgelsin61 Benim baş ağrısı artı mide bulantısı oluyor migren midir sizce doktora görünecegim yine ama bir sorayım dedim sizede migren taşı flan deyince.
mucizemgelsin61 Ahsensmom_ Aktarlardan bazı marketlerde bile oluyor trendyoldada var ben ordanda çok aldım
mucizemgelsin61 Bal_prenses Yani evet mide bulantısı oluyorsa muhtemelen migrendir annemde var çünkü migren bizdede var muhtemelen ama annemin daha çok başı ağrıdığı zaman mideside bulanır tabi tansiyon falanda etkiliyor
Bal_prenses mucizemgelsin61 migren için bir ilaç kullanıyor mu anneniz benmde bir doktora görünmem şart. Bugünde aynı oldu ağrı kesici aldım ancak kendime geldim inanın. Arkadaşın postuda denk geldi böyle.
mucizemgelsin61 Bal_prenses yok migren için kullanmıyor ama bol bol ağrı kesici içiyor hergün istisnasız nerdeyse