Merhaba anneler Nasılsınız? İyisiniz inşallah 😊 Geçen ayın on beşinde kızımın bir yaşı oldu.Sezeryan doğum yapdım. Mecbur kendim çok istiyordum amma kısmet.Hiç bi şikayetim yok çok şükür.Şimdi hamile olduğumu öğrendim.Doktora girdim 6 hafta 5 gün hamileyim.İyce baktı doktor dikiş izim falan hiç kalmadı.Her şey çok güzel doğura bilirsin söyledi.Sevindim.Çünkü eşim eğer hayatın için tehlikeliyse yapacak bir şey yok.Sonrada olur çoçuğumuz.Hayatını riske atamam.Amma biz çoçuk asıl ben istiyordum çünkü eşimin yaşı 36 Yani düşündüm ki bi dört beş yıl sonra bebek düşünsek.Ne zaman okula gitcek ne zaman üniversiteye gircek.Görürmüyüz?..Hem olsun bitsin.Zaten kızımız hiç düzeni yok. Alışığız uykusuzluğa.Saolsun eşim hep yardım ediyor.İşden gelince o bakıyor.Şimdi asıl sorun şu kaynanamlarla yaşıyoruz.Eşmin babası iy insan.Kaynanam üvey anne.Hiç çocuğu olmadı.Hem eşimin babasıda istememiş olsun.Kaynanamı anlatmayacağım çünkü o başlı başına bi konu 😁 İlk hamileliğimi yediğimi içdiğimi burnumdan getirdi Ohooo o kadar ağladım piskaloğa falan gitdim.Bildi kızım olcak yalnız benim yanımda birden telefonda ablalarına falan kızlara ölüm ölsünler hep derdi.Şimdi bildi baldızım annemede söyliycem bilsin tamam dedim.Ben utanırım söyleyemem kimseye dedim Baldızım ben anneme söylerim babama der dedi.Şimdi kaynanam biliyor amma kimseye söylemiyor.Neden diye düşünüyorum hep.Bu gün bana dedi ki zaten aldırıcan niçin söyliyim ki? Durdum kaldım.Bana diyor ki aldır.Doktor iyne yapar hiç bir şey hiss etmezsen.Aldır küçükken.Ben istemiyorum.O kadar kötü oldum ki.Tepki verecek biliyordum amma böyle bir şey söyleyeceğini beklemiyordum.Şimdi düşünüyor ki aldırcam.Evimiz car bizim amma hala bitmedi hem eşimin babasıda gitmemizi asla istemiyor.Amma kayınvaldem iki lafından bir dalda dalda bana laf sokar Zaten gideceksiniz.Ne biliyim çıkın artık.Hiç kimseye bir şey söylemiyorum.Cevapda vermedim hiç bir zaman.Amma bu gün böyle söyleyince ne yapmalıyım bilmedim Uzun oldu hakkınızı helal edin