selosssss Kızlar oğlum 4 aylık ilk başta poposunun ordaydı şimdi yumurtalıkların orası da pişik olmuş nasıl geçer
210624 selosssss sudocrem bizim kurtaricimiz tavsiye ederim 😊 ıslak mendille temizlemeyin suyla yikayin ve kup kuru olsun nemli kalincada pişik olabiliyor mantar olabiliyor
bilgedm selosssss Geçen gün oğlum gece kaka yapmış uyumuş pişik oldu sudocrem ile geçirdim. Her kakadan sonra silip sonra suyla yıkadım ve kalın bi tabaka halimde sudocrem sürdüm. Bu şekilde hemen geçti.
2prensesimvarcanim selosssss sudocrem Çok kötüyse travazol iyi gelir Zeytinyağı damlatın bez alımlarınızda Islak bırakmayın muhakkak kurulayın altjni alma işlemi sonrasında bezi bol bağlayın bol alt giydirin zibininalttan citcitlamayin sıkmasın ki acimasin canı havalandırın poposunu sık sık
cnhavva selosssss kizimin poposu bi gecede yanik gibi olmustu pamukla silip mumkun oldukca bezsiz havalandirdim altini bezlerken de hametan surdum bi gunde gecirdi nerdeyse hafif kizariklik kalmisti havalandirmak cok ise yariyo