cmlm Boşanma avukatı ücreti ne kadar bilgisi olan varmi kusurlu olanın boşanma davasini açması mahkemeyi etkilermi
cmlm [silindi] Öyle yapacağım inşallah iyi bir vukuat denk gelir karşı tarafın benden önce acmasi bir sorun olur mu acaba
cmlm [silindi] Bir delili yoktur ama cirkinlesebilecek birisi kendisi benim elimde 5 yıl önce madde kullanip araba basinda yakalanınca ehliyeti alındı birde 4 yıl önce darp raporu var şikayetçi olmuştum ama vazgeçmiştim bunlar delil sayılır inşallah
cmlm [silindi] Teşekkür ediyorum yorumunuz icin inşallah hayırlı bir şekilde biran önce biter çocuğun velayetini isteyecektir büyük iihtimalle alamaz küçük zaten ailemin ev cok iyi bir ev değil onu kullanmaz inşallah
[silindi] cmlm Genelde boşanma durumlarında çocuğun yaşı, anne bakımına muhtaçlığı ve çıkarı söz konusu olur. Yani yaşayacağı evin koşullarıda göz önünde bulundurulur. Tabii ki hakimin takdirine kalmış bir şey. Umarım hayırla sonuçlanır.
cmlm [silindi] İnşallah kendisi alkol ve madde kullanan biri ama 5 yıl el konulan ehliyetten baska kanitim yok İnşallah bir sıkıntı çıkmaz yardımınız icin Teşekkür ederim 🙏