gulsimacansu58 Kızım 6 aylık kızıma zeytin vermek istiyorum ama nasıl verebilirim? Yorumlara bekliyorum fikir lütfen. Bogazına kaçmaması için nasıl yapabilirim?
klhjdm gulsimacansu58 çekirdeğini çıkarım küçük küçük yuvarlak şekilde 3 4 parçaya bölün yavaş yavaş büyüklüğü arttırıp alıştırırsınız
tkut gulsimacansu58 zeytin alerjik benim kızımın zeytin alerjisi var daha küçükmüş bebeğiniz deneyerek verin
myangelson gulsimacansu58 henüz bende vermedim ama küçük küçük parçalara ayırıp öyle verneyi düşünüyorum zeytinin iç kısmını. Yuvarlak şekilde verme vereceklerini dedi doktor bana uzun olarak ver , eline de vereceksen uzun şerit halinde ver demişti doktor
kirazmevsimi_ gulsimacansu58 6 ayliktan zeytin ezmesi vardi o şekilde vermistim. 8. Aydada zrytinin cekirdegini cikarip 2 ye bolup vermistim.
gulsimacansu58 klhjdm çıkardım ezmeye çalıştım ama kabukları çıktı öyle de veremedim bogazına kaçar diye
MayaliHamur ÇekirdeĞini çıkardıktan sonra kabuğundanda çıkarıp küçük parçalar halinde damaklarına koyuyorum o şekilde tüketiyoruz yumuşaklarından seçiyorum kolay ayıklansın yesin diye
bidebayilistersenferiya Bende post acacaktim hazır yeri gelmişken hangi zeytin az tuzlu mu hangi marka kullanıyorlar aceba
butterflyy_ Ben zeytin ezmesi veriyorum yaa başlarda çekirdeğini çıkarıp verdim ağzında dolandırdı bi kaç çıkardı