Smr29 Hanımlar ben dikey olanı ve çekmeceli almak istiyorum statik ve no frost olanları var hangisini önerirsiniz ?
oylesinebiri__ Smr29 bazı modellerin içi buz tutuyor ondan almayın benim kv öyle hiç kullanışlı olmadığını söyledi
oylesinebiri__ Smr29 Beko 7 8 senedir kullanıyor sağlam ama içinin temizlemek için 1 gün boyunca boş kalması o buzların erimesi gerekiyor kule tipi onun ki çekmeceli
Gul-42 oylesinebiri__ hıc öyle yapmayın esyları bosalttın ıcınde buz kırma aparatı var yarım saat ıcınde zaten cozuluyor ben kırıyorum hemen temızlıyorum yerlestırıyorum ıkı saatımı bıle almıyor
Gul-42 oylesinebiri__ buz kırma aparatı alabılırsınız bayılerden lambanın uzerınde takılı olur genelde sıvama aletı gıbıdır bır bakın asla bır gun erıtmeyın erıyınce daha zor alınır buz seklınde kırın ıcınede legen koyarım ben buz kırma aletıyle alırım kürek gıbı
oylesinebiri__ Gul-42 onun ki dikey kule tipi buzları eriyor sandık tipi değil sonra temizliyorlar bazı yerleri buz tutuyor
Gul-42 oylesinebiri__ ha onu bilmiyorum benım ki sandık tipi benım normal buzdolabımda buz olmaz nofrost oldugu ıcın buz temizlemek zor oluyor annemın dolabıda öyle
Smr29 Gul-42 Aynen ben de çekmeceli almak istiyorum diğerleri yer kaplıyor Peki normal statik mi almalıyım yoksa no frost mu alayım no frost elektrik gittiğinde soğutuyor mu kokuyor yapar mı
Smr29 Gul-42 çekmeceli mi Hangi marka? Elektirik gidince soğutmuyor pek ve koku yapar diye duydum doğru mu
Smr29 cokbilmismom Gul-42 bir şey sorcam bu no frostlar donduruyor ama buzlanma mı yapmıyor yoksa dondurmuyor ama soğutuyor mu ?
Gul-42 Smr29 buzlanma yapmıyor donduruyor buzluk kısmı alt kısımda sogutuyor yanı dondurma boyle buzlu buzlu degıl kaskatı benim dolabımın