Gamzelikiz_34 Kızlar bugün tansiyonum çok düşüyor bıraz uyuyum dedım uyuyamadım biraz dan kızımı uyandıracağım ögretmeni gelir almaya okullarda başladı koşturmacalarda başladı cümlemize Rabbim yardım etsin bugün ruh halım yorgun 😮💨 sizin 💞
biranneminik Gamzelikiz_34 Geçmiş olsun asko stres falan mı yaptın niye düştü tansiyonun?😏 Tuzlu ayran falan icseydin. Bizde yeni kahvaltı yaptık kizlarla 🤗
Gul-42 Gamzelikiz_34 nasıl yani öğretmeni nasıl alıyor oğlum hastaydı sanırım bana geçti bende aşırı halsizim 🫠
Tatlican Gamzelikiz_34 Geçmiş olsun. Bende sudan hasta oldum sandım tansiyonum düşmüş😱Güneşe çıkmadım birleyede skılmadım niye oldu anlamadım
Gamzelikiz_34 biranneminik Sagol balım ellerim ayaklarım bı gıttı Vallah hastaneden geldim biraz iyi oldum ilaç felan verdi tes yaptı daha beli olmadı bakalım hayırlısı
Gamzelikiz_34 Gul-42 ögretmeni arkadaşım o yandan şanslıyım ☺️ gecmiş olsun canım bugün bende bi öyleyım
Gul-42 Gamzelikiz_34 ayy çok iyi olmuş valla🥰sizede geçmiş olsun ama mevsimsel oluyor böyle geçiş dönemlerinde ama mecbur birazdan kalkacağım işler beni bekler
Gul-42 Gamzelikiz_34 yapmayınca yarına daha çok birikiyor🙈😂yapıncada rahatlıyorum üzerimden yük kalkıyor