ikibebeliannemm Kızlar sol göğsüm cok agriyor ve emzirirken canım çıktı resmen ama kızarıklık yok birde vücut halsizligi var mastit başlangıcı olabilir mi kizimi 2 kez emzirdim sonrada tam boşaltmak için sagim yaptım yumusadi ama hala agriyor😰
esma3222 ikibebeliannemm canım Bızım orda umma derler canın bısı mı cektı bak ne yap bılıyomusun benım annem bana yapardı ve gecerdı duşa gir abdest al bı elıne tarak al ve göğsünün tara bıDe nas felak oku rahatlatıyor
Karanirem ikibebeliannemm evet mastit kanda crp değerine baktır kana karışınca halsizlik istahsızlık bas ağrısı uyku hali oluyor antibiyotik kullan antibiyotik kullanırken emziremeyi kesme aynı zamanda sağlamalısın bence meme usg cektirsen daha iyi olur apse mi değil mi öğrenmis olursunuz
ikibebeliannemm gygo hayır yok ama göğsümün genelinde cok agri var emzirirken asiri agridi ve vücut agrilari basladi bu yüzden baslangici olabilir mi dye düşündum yarin bebegimin 1 ay kontrolü var o zaman doktorada gosterecegim
gygo ikibebeliannemm genelde bi noktadan oluyor ılık duşta masaj yap sonra sağım yap bebeği emzir sonra soğuk uygula buz aküsü falan masaj önemli
ikibebeliannemm gygo esma3222 Kızlar bir anda oldu 2 cocukla evde yalnizim eşim işte hareket dahi edemiyorum agrım cok annemle babamı bekliyorum doktora gideceğim
Nurci ikibebeliannemm muhtemelen mastit benimde oğlum 2 aylıkken olmuştum göğüste ağrı dokunduğumda ateş gibiydi sonraki gün kolunu yükseğe bile kaldıramadım vücut ağrım başladı ateşim çıktı 2 kere oldum ben acilde serum takıldı ve antibiyotik kullandım
ikibebeliannemm Nurci btn vücudum dökülüyor zorla sıcak duş aldım buz yapiyorum annemler gelene kadar
ikibebeliannemm Karanirem usg cekmediler serum takildi birde bi ilaç daha verdiler biraz rahatladım antibiyotik kullanicam çok sertlesmemis bol bol emzirip sağım yapıp 2-3 gune duzelir dedi hem doktorum hem yenidoğan hemşiresi elle muayene etti
ikibebeliannemm Karanirem gerçekten duymuştum ama ilk cocukta başıma gelmemişti Allah düşmanıma vermesin bayılacak gibiydim serum etki edene kadar