AselLina0107 Bugün doktor kızıma Kilosu düşük olduğu için raporlu mama yazdı başlıcaz kullanan var mı işe yarayan Yada farklı şekillerde muhallebisine mamalarına kullanan
Ysmn-55 AselLina0107 ben eczacı teknisyeniyim kendımde kullandım o mamalardan gayet de kılo aldırıcı ve hiçbir zararı yok 😇 çoook hastama o mamalardan verdim
morsevenfilolog AselLina0107 bizim de doktorumuz kızım süt alerjik olduğu için neocate verdi ama asla içmiyor 🤦🏻♀️
AselLina0107 Ysmn-55 yaa teşekkürler içim rahatladı kullanımı günde kaç kere,kaç şişe öneriyosunuz peki 8 ay 3 günlük
Ysmn-55 AselLina0107 genelde günde üç defa veriyor doktorlar eyer cok az anne sütü veya ek gıda alıyorsa
Ysmn-55 morsevenfilolog Başka mama çeşitleri de var onlardan da verebilir bebek hangisini beyenirse sizin aldıgınız hangi aromalı
Ysmn-55 AselLina0107 Tahmini söyluyorum 90 veya 120 kutu öduyor 90 ile 130 arası yüzde para veriyorsunuz recetede
AselLina0107 Ozge_AyazEfee 0-18 ay yazıyor şuan yanımda olmadığı için bakamadım koyu rengi var açık süt mama gibi değil yani tahminen kakaolu gibi