Kuzucukumsu Oğlum tereyağlı yumurta yoğurt köfte çorba pankek meyve olunca yer ama sebzeyi blenderdan geçirmeden yemiyor. Yerimde olsanız blenderdan devam mı edersiniz yoksa yemezse yemesin koca oğlan oldu mu dersiniz
maygirl Kuzucukumsu kizimda uzun bi sure asla yemedi sonra yemeye basladı..blendr zaten hic bizaman olmadi kullanmadm hic biseyde..ne formda yedigini keşfettim oyle yiyor.
Kuzucukumsu yildizmom-2023 ne yapıyorsunuz peki yemezse yemesin mü diyorsunuz artık o durumdayım ben 🥲
yildizmom-2023 Kuzucukumsu kabak yemeğini. biraz daha sulu yaparak blendirdan geçirip çorba gibi yapıyorum. kışın ıspanak yiyordu yogurtlayinca taze fasulye pırasa yemiyor. zorlarsam bu sefer kusuyor. çorba tarzında yapıyorum artık napayım. kışın brokoli ve karnabahar da yiyordu
maygirl Kuzucukumsu bircogunu buharda haslardım zeytinyaglı filan koyardim yemeklerinin yanina koyardım ana yemeklerinin yani…sonra farkettm ki bildiginiz salcali sulu tencere yemeği olarak yiyor sadece hepsini..muhtemelen belkide siz bu formda mı yediremiyorsunuz acaba?
Kuzucukumsu maygirl aslında normal yemek olarak veriyorum ben de haşlayarak vereyim belki köftenin yanında filan yer. Teşekkürler
maygirl Kuzucukumsu zeytinyagi biraz tuz hafif limonlu yada limonsuz nasil sewerse belkide yer..ilgisni cekebilecek sekilde havuz zeytinle vs figurler yapablirsiniz.gulen surat vb gbi..biara boylede kisa vadede işime yaramıştı