Ciddi insülin direncin vardı kilo ğstğne kilo alıyordum doktor tek çözümün şeker ilacı dedi kullanmadım. Kendim 1 ayda yiyerek sağlıklı beslenerek 6 kg verdim .hala da yeme içmem düzenidir. Sadece tatlıyı kestim canım çok çekince 2 günde bir 3 günde bir küçücük yiyorum ya da şekersiz bar yiyorum. Onun dışında ekmek sadece kahvkfısa bir dilim tam buğday tiyprum o kadar. Akşam yemeği ekmek yok. Öğlen asla yemek yemiyorum yani ana yemek yok .şekersiz kahve yanında belki 2 tane kayısı .ya da yoğurt salafa. Ruh halime göre değişiyor. Bu şekilde herşey o kadar güzel oturdu ki bende artık şaşırmıyorum ne yiyeceğimi. Hayatımın bir parçası oldu dengeli planlı beslenmek. Bu arada ben pilav yiyorum makarna yiyorum ama az yiyorum. Ve protein ağırlıklı besleniyorum. Yani bu şekilde evet zor yalan yok 1 hafta çok zorlandım ben 6 kg verene kazar asla ağzıma tatlı koymadım o kg verdikten sonra yeni yeni 2 günde 3 günde bir küçük şekersiz bar yemeye başladım ben şunu anladım öğrendim her zaman yaktığımız kalori aldığımız kaloriden yüksek olacak.