tkkece Bebeğim 3 aylık kendim bakıyorum, bazen gün bayılacak gibi yorgun oluyorum ama bebek asla uyumuyor. Böyle olunca ne yapıyorsunuz? Çok çok yorgunum
tkkece 210624 sadece kucağımda uyuyor koyar koymaz uyanıyor 10 dk içinde kolum ağrıdan uyuşuyor artık
perla_ tkkece ya deme kucakta duruyor diye benim oğlumda böyleydi yavaş yavaş alıştırıyorum yere şimdi yere bıraktığım zaman sakinleşiyor
210624 tkkece kucağına keşke alistirmasaydin boyle perişan oluyorsun, uyuduktan sonra besigine yada hamaka koyup sallasan pışpışlasan sırtını sivazlasan alışır aslında daha küçük nasıl alistirirsan öyle gider
210624 tkkece dediğim gibi yanınıza yada bir besige alıştırin şuan zorlaniyorsunuz büyüdükçe daha da zorlanicaksinjz
balcorekotu Uyku pencerelerine dikkat edin kaçırınca uyuması zorlaşıyor ben de uyutamadım 3ay11günlüğüz mecbur sallıyorum dizimde ve beyaz gürültü veya pış pış sesi açıyorum bu sayede uyuyor
tkkece balcorekotu yabancılarda cio diye bi uyku eğitimi varmış 6. Aydan sonra yapılıyor yatağa bırakıp ağlasa da almıyorsunuz zor ama 4. Günden alışıyorlarmış kendi kendine uyumaya duydunuz mu hiç