ceylinkardelen Bebek arabası arayışı içerisindeyim ikinci elde olur ama sağlam birşey olsun istiyorum bütçem çok yok eğer arabasını satmak isteyen varsa almak isterim
ekins ceylinkardelen mamas papas arabamı satıyorum puset dahil. Daha kullanamadım doğru düzgün ocarro model. Bebeğim iki aylık yani çok az kullandık malesef. Asansörümüze sığmıyor. 35 bin herşeyi dahil düşünürseniz haki renk.
ekins ceylinkardelen mamas papas arabamı satıyorum puset dahil. Daha kullanamadım doğru düzgün ocarro model. Bebeğim iki aylık yani çok az kullandık malesef. Asansörümüze sığmıyor. 35 bin herşeyi dahil düşünürseniz haki renk.
amazontuba ceylinkardelen konumunuz neresi eğer istanbul ise bende 2 tane ataba var şuan birini satacağım sapasağlam araba
ebrusssen Bebek arabam var ilk kızımdan kalma puseti var sapasağlam sadece kemerinin ucu kayboldu yeni kemer aldık onunda ucunu kaybettik baston bebek arabasını kullanmaya başladık . Satabilirim joie marka
amazontuba ceylinkardelen satmak istediğim Kraft kenya travel sistem çift yönlü bebek arabası. 1 yıla yakın garantisi de devam ediyor letgo’ya da koymuştu hatta eşim
ebrusssen ceylinkardelen izmirdeyim puseti de istiyor musunuz ? Dediğim gibi kemeri yok şuan ama alıp takabilirsiniz fotoğraf yarın atayım 3 bin diyorum ama durumunuz yoksa 2,5 a veririm
yasmet Bende de görümcemden aldığım bir araba var Kraft ama tam modeli bilmiyorum biraz fotoğrafını atayım yarın size beğenirseniz uyguna vereyim Gardrops uygulamasına yüklerim kargoda uyguna gelir ordan gönderirim