Birdunyabircennetannesiii Karadut yaban mersini özü vs alan var mı? Alıyorsanız hangi markadan alıyorsunuz?
ezgi1212 Birdunyabircennetannesiii ben bebeğime 7 aylıkken Zühre ana karadut öz’ü vermeye başladım 1 yaşında hala günde bir kere suyun içine katıp meyvesuyu niyetine veriyorum
binnur37 Birdunyabircennetannesiii Karadutu zühre ana alıyorum çağrı markette var . Bu ayda cumalıkızık gittik yaban mersini özü ile kızılcık aldım ordan .
Birdunyabircennetannesiii binnur37 Bende Balıkesirden dönerken aldım ama bitti şuan karadut var ama o da azaldı
mamacitaa_ Birdunyabircennetannesiii burada yöresel lezzetler pazarı kuruluyor, ordan alıyoruz hep şişe şeklinde ama marka hiç hatırlamıyorum
binnur37 Birdunyabircennetannesiii Ben bir kere aldım ürünü kullanmaya başladıktan sonra bi acayip oldu böyle pütür pütür çöpe attım direkt sahtemiydi neydi anlamadım zühre ananın sayfasından almıştım sonra bidaha almadım marketten alıyorum
ezgi1212 Birdunyabircennetannesiii yok ben hiç sorun yaşamadım karadut öz’ü alıyorum yaban mersini var mı bilmiyorum
ayseeew Birdunyabircennetannesiii og natural almıştım herşeyi ordan alırım aslında sevdiğim bi marka ama karadut özü çok kötüydü ben bile içemedim öyle duruyor Zühre ana aldım ama çok güvenemedim ona da o kadar talebe yetişecek karadut ağacı yok diyor herkes bence haklı gibilerde bütçeniz varsa ravla öneririm