hazal3421 Kızlar kızım 77 cm persentilde en düşük 75 ve o rakama çok yakın çok üzülüyorum ya sizinkilerin nasıl 🥹
hazal3421 aysebb bilmiyorum ya doğru değil kıyas ama onunla aynı ay doğan kuzenleri onu epey geçiyorlar çok şaşırıyorum
hazal3421 gger anne baba boylarımız aynıymış şuan tahin veriyorum ama etkisi olmayacakmış gibi geliyor
adaatuna hazal3421 çok uzun olmasını bekleyemezsiniz bence eğer persentiliyle uyumlu gidiyorsa sıkıntı yoktur
gger hazal3421 bende verdim muzla ezip veriyordum hatta ara öğünlerde ama etki ettimi etmedimi bilemiyorum
mamacitaa_ hazal3421 ya aynıymış benim kızım da 18 aylik kilo 10 ama boyu tam bilmiyorum bu hafta gidicez
ipeksiiimom hazal3421 bence boy tamamen genetik. Eşimin ve benim boyum uzun kızım da uzun ama aynı ayda olan 2 arkadaşının boylari kisa anne babanın boyları da kısa
maygirl hazal3421 düşük degil..standart aralığında boyu.sizde aynisni yazmişsiniz zaten.birde anne-baba boyda onemli genetik
hazal3421 mamacitaa_ kilosu 10 okmasınada şaşırdım kızım aşırı derecede zayıf görünüyor benle vabasıda öyleyiz çok zayıfız sanırım bize çekti kızım
hazal3421 adaatuna persentille uyumlu ama alt sınırda kısmet inşallah uzar yapcak pek bişey yok zaten