Acemianne-95 3.5 aylık kızım var ensesine yakın kulak arkasında bezelye büyüklüğünde dokunduğumda elimin altından kayan bezeler var aynı durumda olanlar yazabilir mi.Inşallah önemli birşey değildir korktum ☹
Byzgl_2019 Acemianne-95 benim küçükken kulağımın arkasında varmış iki yaşında aldırmışlar yumurta kadar olmuş büyüyüp
1100210182 Acemianne-95 üst solunum yolu enfeksiyonundan olabilir dr bana yıkarken eline beze gibi şeyler gelir korkma üst solunum yolu enfeksiyonundan dedi
Morkekik Acemianne-95 Bizde de var. Doktor hareket ediyorsa sıkıntı yol bezedir dedi ki kendiside muayene etti zaten.
Acemianne-95 Deletedmom139 Şırnak'ta yaşıyorum buranın doktorları Allaha emanet 2 aylık bebeğe 2 yaş damlası verdiler 😒1 ay sonra memlekete gidince göstereceğim inşallah
deletedmom719 Acemianne-95 bizim ki 7 aylık 2 aylıktan veri var. Üstelik iki kaşının ortasında. Usg çektirdik yağ bezesi geçer dendi
Ozihanife bugün doktor kontrolümüz vardı aynı şekilde benim bebeğiminde vardı sordum yağ bezesi sıkıntılı birşey değil zamanla kaybolur dedi
Ozihanife Aynen hareket ediyor benimkide hiç endişelenme zamanla geçer dedi doktor, sende endişelenme canım☺️
Acemianne-95 Ozihanife Sağolasın canım 🤗Gurbette bi başına olunca endişeleniyo insan imkanlar kısıtlı.Allah acıları göstermesin yavrularımızın,bütün bebekler sağlıklı sıhhatli büyürler inşallah 😍