birhanim25 Dorask hiç bilgim yok doktor tehlikeli derecede mi küçük diyor Eğer ilgili bölüme yönlendirmediyse sorun yok demek ki Ya da içiniz rahat etsin istiyorsanız siz ilgili uzmana götürün isterseniz
minikmucizemm19 Dorask bize de kafası geriden geliyor denilip bu sebepten nöroloji takipliyiz ilk ölçüde 33 ölçtuler sonra başka hastaneye gittik orada 39 ölçüldü bu kadar fark nsil cikiyor anlamadım saglik ocagi da 39 ölçtü
Dorask birhanim25 hayır tehlikeli derecede değil şu an ama persentilde alt sınıra yakın ya daha buyumezse diye de korkuyorum
Dorask minikmucizemm19 39 doğrudur içinizi rahat tütün neden nöroloji takiplisiniz ki 2. Ayda çok iyi 39 biz de takipliyiz ultrasonda bişey çıkmadı ama persentilde alt sınıra yakın
iremm58 iremm58 bebeginiz kızmı kızlarda normal diye biliyorum mesela bıngıldagı kapanmak üzere bizde o yüzden sürekli takip ediliyor büyümesi
minikmucizemm19 Dorask doktor kafasını kaldıramıyor geriden geliyor biraz takipte kalalım dedi bir sürü şey istedi onları yaptırdık simdi normal diyorlar ama endişeleniyorum yine de
melek456 Dorask bence gayet normal zaten baş çevresi küçük doğmuş bu tarz şeyler genetik olabiliyor sıkıntı yapmayın içinizi ferah tutun
emooo Bizim 2aylik 39.5olculdu. 37yi sınır diye biliyorum 37.5te çok sıkıntı sayılmaz bence büyür ya her bebegim büyüme egrisi farklı oluyor bugün boy uzadiysa yarın kilo aliyor bir gün kafa buyuduyse bi gün gobek büyüyor.
Dorask emooo ya inşallah öyle olur gebeligimde biraz sıkıntı yaşadım acaba o yüzden mi oldu diyorum kendimi sucluyorum
Dorask minikmucizemm19 canım endiselenme benim eltimin oğlu da öyleydi gevşek bebek mi falan diyordu herkes ama çocuk sonra kendiliğinden tuttu hiçbir sorun olmadı
minikmucizemm19 Dorask simdi daha fazlasını yapiyor hamd olsun bazen doktorlar en kötüsünü söyleyebiliyor tabi sizde bir doktora daha danışın sıkmayın canınızı 🙂