sebnemsss Merhaba annisler. Ptesi gunu dogum yaptim fakat bazen ates basmasiyla beraber carpinti yasiyorum. Ve asiri kaygi, korku durumu oluyor. Neyden korkuyorum; bu hislerin kalici olmasindan. Aranizda bunlari yasayip bas eden varsa yazarsa cok sevinirim 🌸
ruyacarboga sebnemsss bende aynısını yaşıyorum neredeyse bir haftadır kaygı korku ölüm korkusu bu durumun geçmeyecek korkusu gerçeklikten kopma falan filan
newwmommy sebnemsss baş etmek değilde yaşıyorum aynısını yanımda biri varken böyle olmuyor ama bebekle tek kalınca aynı şeyleri hissediyorum ve çok gergin oluyorum 26 gün oldu doğum yapalı umarım geçer
sebnemsss Siz ne zaman dogurdunuz? Valla kimle konussam 2. Haftadan sonra bu duygularin azalacagini soyluyorlar. Sabretmekten baska sansimiz yok gibi. Ha bide birbirimizi rahatlatmak disinda :)
Kitsu Uykusuzluk, emzirme,hormonlar, size tamamen muhtaç bir canlı, yeni hayat.. Çok zor ve ağır şeyler bunlar adı üstünde lohusalık. Kendinizi negatife boğmayin geçecek
sebnemsss Bebisle ilgilenme konusunda hicbir sorunum yok. Ama kendi kendime kalinca bu hisler basiyor iste. Yalniz olmadini bilmek insana iyi hissettiriyor
sebnemsss Hepsi gececek oyle diyorlar. Gecmis ki zaten su an normaller degil mi :) kadin bedeni zaten dogustan buna ayarli. Icimizde o guc var bazen sadece ortaya cikarmak gerekiyor. Yarin daha iyi olacagiz. Buna inanmaktan baska secenek goremiyorum ben canim anneler