Dedektifgadget myprincess1 çok sevdik valla diğer kabin boylara göre daha sağlam kızım tontiş çünkü diğerleri taşımadı çok beğendim akıyor yolda
kader539_ Elinde 2.el temiz kullanılmış uygun fiyatlı var mı hazır konu açılmışken bende arıyorum 2.el temiz sağlam
allwrite Sınıfının en miniği Cybex GB Pockit Plus. Fiyatı da çok uygun. Ama bütçeniz yetiyorsa Libelle modeli daha iyi.
umaytoom myprincess1 e bebeğin markası baby plus gördüm birisinde rahat gibi duruyordu ama bende almak istiyorum bilemedim
Rabiiul myprincess1 joie Chrome kullanıyordum sattık hamilton alacaktım e bebekte çok beğendim çok hafif bir arabaydı annem baston diye çok ağır bir araba almış düşünüp aldığı için bir şey diyemedim ama hem çok ağır hem kızım sevmedi 🥲
myprincess1 Rabiiul Hamilton düşünüyorum ama kullanan yok sanırım hafif vee sağlam görünüyor ebebekte gördüm ben de
12betul myprincess1 Dün aldım Kraft mangum model kabin boy . Bastında tek elle kapanma varmı bilmiyorum ama Aldığım sürüşü rahat tek elle kapanıyor . Yer kaplamıyor . Civil de indirime girmişti baya