Deletedmom2987 yoksa sadece benimki mi mesela bacakları belli değil sarı sarı ama sırtı omzu Allah aşkına kime çekti anlamıyorum babasıda böyle kıllı değil büyüyünce lazere yollicam travma olmasın 🤣🤣
Yigit_Yagiz_Moms Deletedmom2987 benimkinin bıyıkları bile var 🤣Hormonlarına baktırın dediler baktırdık normal çıktı
momikaa Deletedmom2987 erkek çocuk normal yani erkek dediğin kıllı olur 😄 böyle olan hatta daha fazla kılı olan kız çocukları gördüm ben arkadaşım geçen bebeğinin poposunu gösterdi 5 aylık kız bebek ve cidden baya kıllı bir bebekti yani
Yigit_Yagiz_Moms Deletedmom2987 benimki doğuştan böyle 🤣 karnımdan çıkar çıkmaz gösterdiler çocuk sırf kaştan ibaretti🤣
momas Deletedmom2987 eşiniz ya da siz böyle esmerseniz çok normal. Benim kardeşim sarışındı büyüdükçe esmerleşti şu an 19 yaşında lazere gitti 1.5 sene fayda görmedi hatta daha da çoğaldı şimdi alexander yöntemi varmış ona gidiyor o biraz daha iyi 😂
Deletedmom2987 momas eşim kumral ama güneşte yanmaktan esmerleşmiş ama kıllı değil bende esmer değilim
Deletedmom2987 Yigit_Yagiz_Moms doğduğunda da vardı ya alnı falan kıllıydı oralar döküldü bacakları sarı mesela hiç belli olmuyo büyüyünce ne olur bilmem tabi ama sırtı omuzu kıllı 😄
blueberryyy__ Deletedmom2987 yiğenim var kız 4 yaşında Allah affetsin kıldan teni görünmüyor 😂 bu hiç birşey değil. Yeminle siyah siyah bıyıkları var
Deletedmom2987 blueberryyy__ haydaaa yok o kadar da değil ama gözüme batıyo skdsl eşim erkek dediğin kıllı olur diyo dökülür ilerde diyorlar ama dur bakalım
blueberryyy__ Deletedmom2987 doğduğundan beri dökülür diyorlar dökülmüyor ablam da üzülüyor çünkü gören hep bir daha bakıyor umarım dökülür
mamacitaa_ Deletedmom2987 benim kızım eylülde 7 yaşına girecek oda çok killi bacajlari siyah siyah kıllarla dolu benim bile o kadar yok 🫢😂 agdayla al diyo bazen sjsjskks
maygirl Deletedmom2987 pek bsey cikmiyor genelde ama yinede hormonlara baktırın.Birde gen dediğimiz şey sizin hic görmedginiz kac kuşak önceniz bile olablir cok tuhaf ama doktorumuz hep bunu söylüyor🤔
aslanmomy Deletedmom2987 bence oğlumunda bu yaşa geleceği zaman böyle olacağını düşünüyorum babası kılıklı😂😂bence normal ya