benanne13 Merhaba bebeğim 7,5 aylık acaba sizler dışarı cıktıgınızda öğünlerini nasıl hazırlayıp yanınıza alıyorsunuz, uzun süre kalmak zorunda oldugunda neler yedirebiliyorsunuz acaba? Kahvaltı ara öğün çorba gibi
rumeysamine benanne13 1 ögün için nişasta ve badem unuyla muhallebi yapıp üstüne muz ezıp kavanoza koyuyorum 1 ögün için kendi yaptığım meyve püresinden alıyorum yine yanıma bisküvi ve küçük kavanozda yoğurt alıyorum bunun gibi ısıtmak gerekmeyen tarifleri taşıyorum dışarıda
Dedektifgadget benanne13 emziriyorum küçükken atıştırmalık Alırdım şimdi biz ne yersek ondan genelde köfte vs yeriz oda yesin diye
eceonon benanne13 7-8 aylıktan beri evlerde dışarılarda ne varsa veriyorum ben, doktorumuz da çok tuzlu değilse verin dedi ne yiyorsanız. Bal süt vermeyin gerisi serbest dedi, beraber yiyip içiyoruz açıkçası.
ezgi1212 benanne13 mesela kahvaltı için bir yumurta haşlıyorum .5 kaşık ev yoğurdu alıyorum 1 tatlı kaşıgı hurma püresi alıyorum duruma göre sade yoğurt verdigimde oluyo hurma püresini içine katıp verdigimde oluyo mesela köfte yapıyorum sebzeli köfte kıyma köfte patates köfte evden çıkmadan pişiriyorum aşırı pratik oluyo. Bi muz alıyorum o an veremiycek durumdaysam pratik oluyo yarım saat oyalıyo. Mesela irmik pişiriyorum meyveyi yanıma alıyorum yedireceğim an içine katıyorum meyveli irmik yemiş oluyo. Mesela pankek yapıyorum küçük kavanoza tahin pekmez karıştırıyorum pankeki batırıp yediriyorum. Aklıma gelenler bunlar yine farklı bir soru sormak isterseniz o dönemlerden geçtim tecrübelerimle yardımcı olmak isterim
benanne13 ezgi1212 her gün farklı öğünler hazırlamakta güçlük çekiyorum açıkçası ve suan iri tanelileri yerken öksürüyor yutuyor ama korkuyorum da açıkcası. Ama pes etmeden pirinç sehriye vs veriyorum tabii. Sabah kahvaltı öğle yemeği ve aksam öğünleri beni cok zorluyor
ezgi1212 benanne13 benimde ilk anneligim benim bebeğimde bir yaşına gircek bende çok korkuyodum hala çok korkuyorum ama kendi kendine püreyi reddetti taneli şeylere geçti mecbur kaldım korkarak versemde çok şükür çigniyo o yüzden size tek tavsiyem taneli besinler vermek için acele etmeyin çocuk isteyince zaten geçiyor. Ben o zamanlar patates soğan bezelyeden yemek yapardım çekerdim baktım yemiyo blenderden çekerdim yerdi daha çok kahvaltımız kesin bir yumurta yerdi labneyle ederdim hala bir yumurta yer başka bişi yok zaten yumurtayı yiyince kafan rahat oluyo öglenleri genelde ruşeymli irmikle meyve ezerdim yedirirdim akşamları yine bir yemek türü kıymalı bi yemek