dfneduruu Merhaba arkadaşlar kızım 5.5 aylık geceleri sık uyanmaya başladı akşam uykuya geçiş saatimiz 8.30 12 kadar güzel uyuyo ondan sonra sık uyanmaya başlıyor neden olabilir emzırıp yatırıyorum 1-1.5 sonra kalkmış oluyo genellikle saat aralığı öyle
Pamukhanim_ dfneduruu 11 aylık 5. Aya kadar 7-8 saat aralıksız uyurdu 5. aydan sonra 9 da uyuyorsa 1-2 de kalkıyor sonra 1-1 buçuk saate bir ayakta zaten 5 buçuk 6 da gün başlıyor nedeni bilmiyorum ben herşeyi yaptım düzelsin diye ama alışkanlık olabilir çünkü benimki uyandığında etmiyor bile 1 dakika emip bırakıyor
birprens_birprenses dfneduruu oğlum 21 aylık hala geceleri uyanır 10-10.30 arası uyur gece 1-2 de ayakta 1 2 saat vakit geçer geri uyutuncaya kadar sabah 6 da kalkıyor alışkanlık başka da birşey değil kesinlikle
sadecesenmelek dfneduruu senin yine 8.30 dan 12 ye kdr uyuyormuş 🥲 bnm gece uykusuna 12 den önce ne yaparsam yapayım geçmiyor 1 saatte bir kalkıyor 7 güne başladı sersem gbiyimmmm 6 buçuk aylık
dfneduruu Pamukhanim_ benımkı 4 aydan sonra oldu ne olduysa aç mı desem bilemedim emme alışkanlığı mı hıc bılmıyorum bizde güne erken başlıyoruz maalesef
mrtmrcn dfneduruu biz de aynı durumdayız. Sabaha kadar saat başı memede. Çok yıprandım. 5.30 gibi de tamamen uyanıyor
asyakubraa dfneduruu benim de aynı ayda ve bire bir dediğiniz gibi. Destekli uyutuyoruz uyandıkça da aynı desteği istiyor problem bu malesef