ikicocukannesi205_ Bebeğim 7 aylık ek gıdaya bir türlü geçmedik kaşık görünce ağzını açmıyor sadece meme istiyor normal mama bile kullanmıyoruz sadece anne sütü napmam gerekiyor bilmiyorum yaptığım hiç bir tarife ağzını açmıyor
Pamukhanim_ ikicocukannesi205_ bizde aynı durumdayız 11 aylık oldu ve asla geçemedik doktora da gittik BLW önerdi biraz yiyor ama en fazla 2 yemek kaşığı gün için de öğün bile yapamıyo 1 kere açıyorsa ağzını 2.ye yok doktor zamanla düzeleceğini söyledi ama kan değerlerine bakılmıştı
ikicocukannesi205_ Pamukhanim_ meme veriyor musunuz acaba tok tutuyor olabilir mi sonuçta diyorum aç olsalar yerler
Pamukhanim_ ikicocukannesi205_ veriyor ama aç da bıraktım saatlerce emmesin yemesin ağlamaz bile herşeyi denedim yok yemeyen yemiyor
Pamukhanim_ dilekerem28 yiyeceklere hevesi var yemek görünce mamma mamma diye çıldırıyor yemeği verince yok en fazla 2 tatlı kaşığı anca yiyor memeyi kes yer diyorlar ama onuda yapmak istemiyorum doktor bekleyelim dedi bakalım ne zaman düzelecek bir sürü vatanım içiyor hiç bir faydası yok kilo alımıda durdu 6. Aydan beri
dilekerem28 Pamukhanim_ bende kesmek istemiyorum bekliyorum bakalım geçen aç 9400dü bizim kilomuz sizin kaç