lilipuut Merhabalar , 2. Çocuğumu temmuzda doğurdum çocuk parasına başvuru yaptım fakat ödeme bilgisi çıkmıyor ağustos ayı için ödeme alacak mıyım ? Siz kaçınca aydan almaya başladınız
neolmusyaani lilipuut merhaba bende temmuzun ilk haftası doğum yaptm cuma günü çektim ilk parayı.. ailem uygulamasından baktınız mı ve temmuzun kaçında dogum yaptınız belki oda önemlidir
iremnaz88 Bir ay geridedn yatıyor canım şimdi trmöuzda doğum yaptn onaylandı diyelim ağustosunki ni eylülün sonunda alırsın
esay22 iremnaz88 ben mayıs 25 te doğum yaptım haziranda başvuru yapabildim hala incelemede diyo geriye dönük mü alirim acaba
lilipuut neolmusyaani 23 Temmuz da yaptım uyulamadan da kontrol ediyorum orda ödeme kaydı çıkmamıştır çıtır sonra 144 ü aradım onlarda bana ağustosun ki eylülde yatar dedi yani 1 ay geriden mi gelecek
esay22 iremnaz88 bende mayista doğum yaptim haziranda başvuru yapabildim hala alamadim il onayı bekliyo diyorlar anlamadim
neolmusyaani lilipuut yani temmuz ayını değil de ağustos ayını sayacaklar muhtemelen 1 aylık para olabilmesi için. Ben temmuzun ilk haftası doğum yaptm ağustosun 29 unda çektim hmn hmn sizinle ayni gibi oluyor bu durumda paranın yatma suresi