mertinannisii Oğlum gündüzleri uykuya direniyor uyumuyor geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor çığlık atıyor durmuyor, süt içmeden uyumuyor artık çok yoruldum 5 aylık olmasına bir hafta var 10 gündür böyle benim gibi olan var mı…
hsznysr 4 ay 22 günlük benimkide hemen hemen 20 gündür Biberon reddi huysuzluk yere bırakınca ağlama krizleri uykuya dalamama sürekli uyanma sinirlilik hali çok zor ne zaman gecicek bilmiyorum sabah 7de bi kalkıyoruz akşam 10 11 de uyuyoruz gün içinde toplasan 2 saat uyumuyordur. mertinannisii
cakebabe mertinannisii en zorlandığım ataktı 1 ay sürdü uyku denen bir şey yoktu huzursuzluğu da ayrı şuan 1 yaşında şimdi de diş yüzünden gece bin kez uyanıyor
onceuponatime_ mertinannisii biz 4.5 aylık olduk 3.5 ayında başladı resmen atak akşamları inanılmaz derecede ağlıyordu uykuya geçerken o bitti biberon reddi başladı gündüz o kadar zor yediriyorum ki mamasını ne zaman bitecek bu atak anlamadım yani uykuya direnme sürekli kucak isteme onları saymıyorum bile :(
mertinannisii hsznysr 4ay 23 günlük benimki de geceleri de uyumuyor sürekli ağlıyor gerçekten yıprandık artık
mvldetskn Bende bunları yaşıyorum üstüne birde meme reddi var binde bir canı isterse gündüzleri emiyor sadece geceleri uykuluyken emzirebiliyorum biberona da alıştı geçici mi bu durum yaşayan var mı memeye döner mi
mertinannisii onceuponatime_ bizde de nerdeyse 2 haftadır var mahvoldum gerçekten çok üzülüyorum ve perişan oldum bu süreçte
onceuponatime_ mertinannisii çok yorucu malesef şu an bile uyandı onunla uğraşıyorum normalde 8de yatar hiç kalkmazdı artık uyku gerilemesi mi yaşıyor ne yaşıyorsa çöktüm yani imdat diye bağırasım var 😅
bestearn mertinannisii benimde aynı gündüz çok kısa uyuyor ve gece her saat başı uyanıyor bitmiş durumdayım