_muzikutusuu Sizce hangi marka almalıyım Hangisi daha sağlam ve kullanış açısından kolaylık sağlar kullanıp memnun kaldınız mı ?
Derinsmommm Gokturkmom biz de bunu kullanıyoruz gerçekten çok güzel, hafif, yer kaplamaz çok kullanışlı. Herkese tavsiye ediyorum.
_muzikutusuu ikibaloglanannesi peki ankettekilerden birini seçecek olsanız hangisini tercih ederdiniz
ballibadem_ Kraft kenya. Genel olarak memnunum çok ağır değil. Ama biraz acele etmişim almak için şimdiki aklım olsa biraz daha araştırırdım ve bagi ya da chicco alırdım
amazontuba ballibadem_ evet ya ben de Kenya aldım çok güzel araba iyi kialmışım ama eve çıkar alağı indir beni zorluyor gittim başka araba aldım sonradan Pierre cardin
Mrv3824 Chicco gudy plus . Kesinlikle bu o kadar kullanışlı ki tekerlekleri yer kaplamıyor katlaması kullanışlı her yönden rahat
kuibrakurt _muzikutusuu kesinlikle Kraft mika (mila) aşırı kullanışlı hafif kolay katlanıp asla yer kaplamıyor
Smilee _muzikutusuu bagi İlk kızım 3 yıl aktif kullandı. 2. De kullanıyor taş gibi 👌 küçük araba bagajına sığıyor, hafif, açılımı kolay, iki yönlü ve ana kucaklı daha ne olsun 😅
dunnobeck _muzikutusuu Prego mios aldım ama asla memnun kalmadım, şimdiki aklım olsa kanz ya da kraft alırdım