beribeli 8 aylık bebeğim 2 gündür hiçbir şekilde mama içmiyor ne uyurken ne de uyanıkken ek gıdayı az baya az yiyor kilosu iyiden iyiye düştü yardımcı olun lütfen
2_oglanannesi beribeli diş çıkarıyor olabilir benim oğlumda öyle. Diş dönemi ani kilo kayıpları olabiliyor sonra düzeliyor yiyor kilo alıyor sonra diğer diş geliyor derken yemiyor. Hep böyle bi döngü bu
orkide123p beribeli doktora danışın lütfen mamayı değiştirin ya da eski usül undan mama yaparlarmış onu deneyin kesinlikle yani aç kalmasın diye yoksa çok onayladığım bişey değil
syldz61 Doktora gittiniz mi , buradaki arkadaşlar size nasıl yardımcı olsun canım benim . Bı kan değerleri bakılır eksik bsy var mı diye ona göre ilerlenebilir.
beribeli syldz61 daha önce her şey normaldi birkaç gün öncesinde enfeksiyon kaptanı öğrendik boğazından. Antibiyotikleri başladığımızdan beri tik oldu sanırım hiçbir şeye ağzını açmıyor şu an
2_oglanannesi beribeli küçük oğlum daha 7 aylık ama oda diş döneminde öyle oldu. Büyük oğlumdan hatırladığım öyle evet en sevdiğinide yapsam yemezdi. Yarında bi bakın ama en olmadı bi doktora veya aile hekimliğine danışın.
2_oglanannesi beribeli pek bi şey yapamadım açıkçası yemiyordu bi süre bi iki lokma yese seviniyordum. Bugün nasıldı bebeğiniz?
beribeli Atlasinannesi_ normalde de mamayı sevmezdi p yüzden emin olamıyorum. Diş çıkardıktan sonra tekrar eski haline döner mi acaba