Beren2323 Bebeğim 7 aylık ek gıda veriyorum ancak mama kaşığı çok küçük geliyor bebeğim zaten iştahsız mama kaşığı bir çay kaşığı kadar alıyor bebeğimin yiyeceği varsa da sıkılıyor büyük mama kaşığı var mıdır
MomIsOnline Mycey tasima kutulu yumusak uclu kullaniyorum, cok memnunum hem yumusak hem geriye dogru kivrilmiyor hemde genis
Beren2323 MomIsOnline ben wee silikon mama kaşığı kullanıyorum yumuşaklığı çok iyi ama bir çay kaşığı kadar alıyo çok az geliyo sizin dediğiniz kaşık daha fazla alıyor demi
Beren2323 Haticelif tatlı kaşığını denedim ama kızım yediklerinin ağzından çıkarıyor bazen ağzının kenarından toplamam gerekiyor yara yaptım ağzını
Beren2323 MomIsOnline uzun zamandır araştırıyorum küçüklüğü beni çok uğraştırıyor memnun kalırsam çok dua edicem😄
MomIsOnline Beren2323 umarim memnun kalırsın kuzum kullanirsan buradan da yaz olur mu memnun kalsanda kalmasanda 🤗 ben hic problem yasamadim sap sup bitiveriyor hemen o kasikla 😅
ikiponcikannesi_198960 Beren2323 bende ilk onu almıştım büyüklüğü açısından çok iyi memnundum ama sonra sizin dediğiniz silikon uçluları aldım evet biraz küçük ama ağız kısmını çok iyi topluyo bebeğin ıslak mendil gibi 🙈bide diğeri kadar yumuşak değil. Alın deneyin bence pişman olmassınız
Beren2323 MomIsOnline dediğiniz kaşıkdan alcam da benim için sorun küçüklüğü acaba bir tatlı kaşığı kadar alıyo mu . Bi de ucu yumuşak ağzını yara yapmaz demi 😊
Aysegulumut Arkadaşlar benim oğlum kaşıkla veya elimle ne versem reddediyo kafa ceviriyo ağzını acmiyo bu sorunu yaşayan var mi nasıl atlattınız
Beren2323 Aysegulumut kaç aylık zaman la düzelecektir benim kızımda biberonu Reddediyot sadece uyurken mama yedirebiliyorım bi ara kaşıkla da yemiyordu düzeldi tabi iştahla diil de yediriyorum sizinle yemek yerken masada yanınıza oturtun siz yiyince o da yemek isteyecektir benim kızım öyle oldu yiyebileceği şeylerden az az verin
Aysegulumut Beren2323 öyle yapıyorum zaten masaya mama sandalyesiyle oturuyorum yemek istiyo gibi yapıyo ama verince kafa ceviriyo ağzını kapatiyo inşallah geçicidir 6 ay 24 günlük
Beren2323 Aysegulumut benim bebeğimde 7 aylık ve aşırı derece de iştahsız sadece uyurken mama yedirebililiyorım ama masada bizim yanımızda bişeyler yemek istiyo geçicidir inşallah sizinki