organikirmik Bunun bi süresi var mı şu zamana kadar yapmalı demek için? Yüz üstüne 5 aylıkken döndü 8. Aya girmek üzereyken emekledi ama hala sırt üstüne dönemiyor geri. Sağına da döndüğünü görmedim hiç doktor bunun için tercih diyor önemsemedi
suheyla92 organikirmik cok normal o en son yapilan seylerden biri. Yuzustune hemen donerler ama geri duzelmek icin cok daha fazla kasi kullanmalari lazim o da hemen olmuyor
eymenku organikirmik benim bebeğim küçük sizinkinden ama tam tersi tumytime için bırakınca yüzden sırtına dönüyor ama daha hiç sırttan yüze dönmedi benim doktorum9 aya kadra hepsi normal 9 aydan sonra diğer gelişimlerini de takip eder ona göre yapılması gereken bişey var mı diye bakarız şimdilik hiç üstünde durma dedi
Birminikaslan organikirmik oğlum hep yüz üstüne döndü geç emekleri. Hatta bizim zorumuzla yaptı emekledigi aydan ya bir ay sonra ya iki ay sonra yürüdü. Ben onun done done bir yere gittiğini felan hatırlamam . Ama kızım 6 aylık her iki tarafa da dönebiliyor bence bu bebekten bebeğe farklı
organikirmik suheyla92 hep böyle 4. Ay döndü 5. Ayda da tam tur döndü diyolar hiç bu kadar araya fark koyanı görmemiştim ya
suheyla92 organikirmik tam tur donme yuvarlaniyor demek benmki de 4bucuk aylikken tam tur dondu ama yuzustunden sirtustune 11 aylikken donebilmeye basladi
organikirmik suheyla92 yuvarlanmak için de sırt üstüne geri dönmesi gerekmiyor mu matematiğim tıkandı 😅