cicek795_ Kızlar lütfennn yardım eder misiniz beş aylık bir kızım var saatlerdir süt içmiyor formül mama veriyorum zaten ama saatlerdir ne yaptıysam veremiyorum açlıktan ağlıyor ama içmiyor kafayı yemek üzereyim yardım edinn☹️😔
merveomerfurkan cicek795_ hiç üzme kendini şuan 8 aylığız 5 aylıkken bu sıkıntıyı çok yaşadım süt icmiyordu zaten mamayı da bazen 7 8 saat içmiyordu sonra içiyordu sürekli içiyor içmiyor şeklinde ilerledik çok ağlıyor üzülülüyordum ama geçiyor
organikirmik cicek795_ baya da olmuş cidden :/ calpol falan verseniz belki diş sancısı vardır ondan alamıyodur biberonu
cicek795_ organikirmik evet verdim şimdi inşallah içer ya birazdan tekrar denicem ilk çocuğum birde kendimi çok yetersiz hissediyorum ☹️
organikirmik cicek795_ hissetmeyin hiç ya derdini anlattılar da biz mi anlamadık, tek bildikleri şey ağlamak belki ağrısı var belki uykusu var belki başka bir derdi var bilmeniz çok zor 💔
cicek795_ merveomerfurkan inşallah yaa bilmiyorum çok canım sıkılıyor bu durums çok teşekkür ederim yazdıklarınız için 🫶
cicek795_ lAmMelodi merhaba evet gece uyurken icirdim uyanıkken istemiyor ama daha uykulu iken verince içiyor mecbur öyle idare edicem