Beni ancak zayıf bebek anneleri anlar iki oğlum var biri 4 yaş biri 14.5 aylık büyük oğlumun güncel kilosu 17.100 veya 17.200 gram olması lazım bundan 1 ay önce büyük oğlumun kilosu 16 kilo 350 ya da 16.400 gram falandı yanılmıyorsam 1 ayda 750 800 gram civarı almış büyük oğlum küçük oğlum da şu an 8 kilo 600 gram o da 1 ay önce 8 kiloya yakındı yani 1 ayda 600 gram almış nasıl yaptınız derseniz benim büyük oğlum çok yemek seçen bir çocuk yediği şeyler sınırlı kahvaltı türünü sever yumurta peynir zeytin yer yemek olarak tavuk köfte pilav makarna birkaç da çorba çeşidi onun dışında diğer şeyleri yemez küçük oğlum şükür yemek seçmiyor ama nedense çok zor kilo alıyordu aylardır hatta kilo veriyordu bu ay yaptığını söyleyeyim öncelikle her sabah bir yumurta verdim ikisine de ve her sabah fırında patates yaptım ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kızartmadım patatesleri ve fırına attım ya tereyağı koydum ya da çok az sıvı yağ koydum artık kiloyu patates mi yaptı başka bir şey mi yaptı bilmiyorum yani kilo alımına etkisi var mı bilmiyorum onun haricinde gün içinde meyvesini yedi büyük oğlum köfte yemiştir pilav yemiştir bir de ek olarak iki oğluma da her gün küçük olana yaptığım muhallebinin içine büyük oğluma da kaşıkla verdim çiğ kaju çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ceviz tahin robottan çekerek verdim büyük oğluma da ekstra biraz bal ekledim her gün bu karışımı verdim yani hesaplamalarıma göre büyük oğlum en fazla 700-800 gram civarı almış küçük oğlum da 600 gram almış 1 ayda inşallah artık yavaş yavaş yaşıtlarını yakalarlar büyük oğlum şükür biraz toparladı ama kücük oğlumun biraz daha toparlması lazım her gören 6 aylık mı diyor geçen biri 6 7 aylık sandı küçük oğlumu hatta diyor oturabiliyor mu yürüyen çocuğa oturabiliyor mu dedi 😀O yüzden artık bu mobinglerden yok bakamıyor musun yok çok zayıf yok niye zayıf yok şöyle yok böyle sıkıldım gerçekten İnsanların bu mobinglerinden yıllardır bu mobingleri çekiyorum insanların o yüzden biraz toparlanmalarına sevindim gerçekten 😍