tulayks Merhaba 8.3 aylık oğlum var tatile gitmek istiyoruz eşimle ama hiç çocukla bir yere gitmediğim için çok bilmiyorum hani gidipte beğendiğiniz yer oldumu İstanbul’da yaşıyorum 🥰
yavruaslanlar tulayks biz temmuzda çınarcık gittik cok memnun kaldık muhafazakar otel havuz kullandık denizi pis
usenmedimyaptimbirvelet tulayks yani her yer uygun olur yürümeye başlmamıştır belki daha rahat edersiniz en azından yürüyen çocukla tatil çok korkunç🤯 ben ama en çok fethiyeyi sevdim 🥰
birerkekbirkizannesii tulayks 2.03 gün önce Antalya’ya geldik yani genel olarak tek gelmiş olsaydık daha iyiydi ama biz kalabalık gelmeyi tercih ettik ve çok pişman oldum erkekler birlikte takılıyor kadın kadına kalıyoruz geldiğimiz kadın geri zekalının önde gideni altı tane çocuğu var çocukları hiç durmuyor sürekli bir yerlere dağıtıyorlar saygısızlar ve fazla genişler rahatlar ben kızımın uyku saatlerine falan uyum sağlıyorum uyku saatlerinde beslenme saatlerine odadan çıkmıyorum bu sefer ben yadırgamıyorum çok pişman oldum geldiğime bütün gün odadayım yani öyle salak salak oturuyorum kızımla yol dışında herhangi bir problem yaşamadık ama benim kızım asla ev dışında yani besık dışında bir yerde uyumaz o yüzden problem yaşadık onun dışında yavrum beni yormadı ya sadece millet sıkıntı işte
tulayks usenmedimyaptimbirvelet evet henüz yürümeye başlamadı ama arabada uzun yola en gazla Tekirdağ’a gittik nedense yol korkutuyor birde ek gıdaya geçtik nasıl yaparım diye düşünüyorum 😮💨
tulayks birerkekbirkizannesii yaaa üzüldüm köyü olmuş evet benimde gözümü yol ürkütüyor normalde oğlum olmasa problem değil
endoplazmikretikulumiste tulayks voyage belekteyim şu an burası harika . Cullinan Belek’te çok güzeldi
tulayks endoplazmikretikulumiste o kadar uzağa gelebilirmiyiz bilmiyorum ya arabada dayanır mı çok uzağa gitmedik hiç
usenmedimyaptimbirvelet tulayks yolda evet biraz sıkılıyorlar ama çoğunlukta uyuyorlar zaten. gerekirse mola verirsiniz sık sık. Yanınıza meyvedir, püredir, çorba vs termosa koyup yedirebilirsiniz ben kuruyemiş koçan mısır falan da veriyordum oyalar en azından