hilalturkmenel 9 aylık, kedimizin sesine, ayak seslerine, araba motor seslerine her şeye tepki veriyor dönüp bakıyor ama adına tepki henüz vermedi. Sizce bir sorun var mıdır ?
birerkekbirkizannesii hilalturkmenel geçen doktora sordum bu durumu genel durumu aktıfse takılma ona 3 kere seslenırsın 1 kere bakar dedı bebek bu sağı solu bellı olmaz ismini söylersin bakmaz pişt dersın bakar guler dedı. Asıl amaç seslenınce Tepkı vermesı ısmıne Tepkı bermesı degıl dedı orngin piştt deyınce gulmesı gibi kızıma ısmıyle seslenıyor bakmıyor nurı dıyorum bakıp guluyor çocuğun ısmı nurı kaldı herkes kızıma nurı dıyor 🤣
defnesmam42 hilalturkmenel benim kızım o aylarda keyfine göreydi canı isterse bakıyodu istemezse kendini psrcala dürtukle yine de bakmazdı. Hele ki çok sevdigi bor oyuncağı ile falan oynuyorsa asla bakmazdı. Sizinde böyle mi yoksa hiç mi bakmıyor birde göz teması ve sosyal gülücük var mi
blueberryyy__ hilalturkmenel ben çocuk gelişim uzmanıyım. Bu aylarda tepki vermesini bekleriz. Hiç mi bakmıyor ? Normal seslendiğinizde bakar mı adını söylemeden
hilalturkmenel oylesinebiri__ bugün iyice tedirgin ettiler, ne yapacağımı bilemedim. Dediğim gibi her şeye tepki var ama bir tek ismine yok o da keyfi daha çok canı isterse bakıyor istemezse bakmıyor gibi
oylesinebiri__ hilalturkmenel da keyfi daha çok canı isterse bakıyor istemezse bakmıyor gibi Benim bebeğim de öyle bazen çağırinca bilerekten bakmıyor isminin sonuna sevdiği bişeyi söylüyoruz hemen bakıyor
birerkekbirkizannesii hilalturkmenel korkma annesı doktora bızzat sordum ismine bakması şart degıl seslenınce baksın yeter dedı
birerkekbirkizannesii oylesinebiri__ ben kızıma ismiyle sesleniyorum bakmaz nurı derız kahkaha atar çocuğu nuri dıye çağırıyoruz etraftakı herkes Nurı dıyor artık🤣
hilalturkmenel oylesinebiri__ evet sevdiği bişeyi söylediğimde dönüyor hemen işte herkes bir şey söyleyince tedirgin oldum 🤦🏻♀️
oylesinebiri__ birerkekbirkizannesii bizde ismini söylüyoruz bakmıyor ceviz adam şarkısı açalım diyoruz hemen dönüp eh eh diyor 😂 doktora götürünce çağırıyor bakmıyor doktor sana araba verelim mi diyor dönüp bakıyor 🤣 canı istemiyor kızz nuri ne hashgs
hilalturkmenel defnesmam42 yok aynen dediğiniz gibi resmen keyfine göre şu an mesela elinde sevdiği bir oyuncak var kafasını bile kaldırmıyor
defnesmam42 hilalturkmenel çok normal o zaman şuan bile canı istemezse adına dönüp bakmaz bu sipalar çok fena ya yeni nesil bomba gibi geliyor 😇
stillwasser blueberryyy__ cocuk gelişim uzmanı derken gelişimsel pediatri dru mu cocuk psikiyatristi mi nedir mesleğiniz tam olarak
hilalturkmenel blueberryyy__ belirttiğim gibi genel olarak her sese tepkisi var ama sadece adına her seferinde bakmıyor