smyrblc Deneyimliler lütfen yardım 🙏🏻😅 başka şekilde asla uyumuyor eğitim alamam ne o kafa sabır var ne de kızımda ve ücreti. Merak ettiğim ne zamana kadar memede uyuttunuz sonrasında kendiliğinden unuttumu ?
nursemom05_ smyrblc ilk oğlumu 2 yaşına kadar hep memede uyuttum. Açıkçası bana kolay geliyordu bu yöntem. Emzirmeyi de kesince bi kaç gün sonra unuttu kendi kendine uyumaya başladı
birerkekbirkizannesii smyrblc meme emmıyo ama bıberon altında uyuyor gündüz sabah akşam gece uykusu hepsı bıberon altında 1 saat sürüyor tam anlamıyla uykuya dalması sonra uyanıyor zaten
smyrblc nursemom05_ hiç mi kolum ağrımıyor yorulmuyorsun be güzel anne maşallah ne güzel kendiliğnden uykuya dönmüş
arslndln Canım malesef emen. Bebeklerin çoğu memede uyuyor kızım 9. ayına girecek hala öyle gece 10 defa kalkar ağzına aldığı gibi uyur pispisliyorum ninni söylüyorum tekrar dalması için ama asla uyumuyor öyle acıklı ağlıyor ki kiyamayip emziriyorum yine 🙃
re11 arslndln şu an çaresizce çözüm ararken yazıyorum aynı şekilde ikinci kez acıklı bir şekilde ağlama krizi memede uyuyor şimdi. Kucakta sallama hoplama zıplama ne varsa yaptım yok susmuyor sadece memede susuyor ve uykuya devam ediyor ne yapacağım yatağa bağımlı kalacağım eşimle vakit geçiremez oldum
re11 arslndln bir iki gün park beşikte yattı artık aramaz sandım ama yanılmışım dün ve bugün tekrar yatağa aldım mecburen ağlamaya çözüm bulamıyorum eşimde de susmuyor
arslndln re11 bende park beşiğe gectim 1 ay kadar oldu yatağına alistirdim ama gece sık sık uyanıyor emmek için aynı şekilde benimkide babasinda durmuyor artık 🤦