oylesinebiri__ tgcyi ben bilgim olmadığı postlara yazmıyorum postuniz aşağıda kalmış olabilir ben görmedim
Gokturkmom tgcyi Sevgili annemiz konu hakkında bilgi sahibi olup postunuzu gören kişiler yanıt verecektir. Herkes her konu hakkinda bilgi sahibi olmayabilir.
tgcyi Gokturkmom benim soyledigim seyin moderasyonlukla alakasi yok ki belirli bi kesimin sadece birbirini hos tutmaya calismasiyla alaki yoksa herkesin her konuda bilgisi olmayacagini biliyorum ama ben genelde oyle sorular zaten sormuyorum dedigim gibi benim soyledigim seyin moderasyonlukla alakasi yok yanlis etiket oldu
yavruaslanlar bilgim olmayan posta yorum yapmam teşekkür amacına begenırım bazen her mesaja cvp yazacak vakit malesef bulamıyorum ama mutlaka begenırım es geçmem asla ama asla kötü niyetle değil bilen bilir zaten🌸
tgcyi yavruaslanlar bilgim olmayan postlara bende yazmiyorum ki oglumdan sebep bende cok aktif goremiyorum buraya eskisi gibi o noktalarda zaten katiliyorum ama hic mi kimseye denk gelmez 2dir ayni sey oluyor belli bi kesim sadece birbirine yorum yapio postlar uste cikio
tgcyi Pirasalipuding bi oncekini hatirlamiyorum ama dun aksam 1 yas cocuklariniza aksam ne yediriyorsunuz tok tutmasi icin diye sordum bu herkesin yaptigi bi eylem sonucta
Pirasalipuding tgcyi zaten akşam yemeğini geç yiyoruz biz yatmadan hemen öncede mama içiriyorum belki çoğuda yedirmiyordur. Ama yinede istersen kaşık mamalar var onlardan yada meyve , yoğurt, hafif muhallebi tarzı şeyler verebilirsin
oylesinebiri__ tgcyi beslenme hakkında sormuşsunuz valla benim bebeğim yemiyor ki fikir vereyim mama içiyor sadece
Mariposa tgcyi aksam yemegi sormussunuz en son, kahve fali sormussunuz, bunlar mi ozellikle cevap beklediginiz konular? İnsanlarin cogu burayi kafa dagitmak icin kullaniyor her posta cevap verme zorunlulugumuz mu var?
tgcyi Mariposa kahve fakini kastettigimi nereden biliyosun en son bebek icin aksam yemegi sormusum bu genelde herkesin bilgisi olan bisey degil mi ben kimse postuma cevap versin diye zorlamiyorum belirli kisilerin sadcee birbirine cevap verdigini ve yardimci olmadigini soylemeye calisiyorum, polemik cikarmaya calisma lutfen
Mariposa tgcyi belirli bi kesimin sadece birbirini hos tutmaya calismasiyla alaki Algi yaratiosun suan. Kimse kimseyi hos tutmuyor sohbet postlarindan bahsediyorsan eger tanisip arkadas olup kafa dagitiliyor . Birbirini hos tutmak falan ne alaka?
tgcyi Mariposa tartismaya donusturmeye gerek yok beni anlayanlar oldu zaten amaci saptirtma napalim simdi senle oturup laf dalasimi yapalim ne istiyosun
simseklivekalpli tgcyi sevgili annemiz postunuz aşağılarda kalıyor olabilir. Yorum yaparak üstte kalmasını sağlayabilirsiniz.💐
yavruaslanlar tgcyi cnm baktım yemek ve kahve fal postun var 5 gün önce kahve falı bilmem dün de yemek yapmadım görümceme davetliydim😂