mystery00 Kızlar iki gündür böyle kızarıyo birazdan götürücem de sizce ne olabilir yaşayan var mı Alerji olamaz zaten hiçbişey yemiyo aşırı iştahsız mama içiyo
guldenurcinar mystery00 alerji maalesef ki benim eşimin de vücudu bu kadar olmasa da kızarır kullandığınız şampuana alerji yapmış olabilir
Omeraslan mystery00 şampuan alerjisi olabilir. Yada kese için bir şey kullanıyorsanız o da yapıyordur
Poyrazmom0 mystery00 benim bebeğimin sırtı böyle olmuştu banyodan sonra küvetin filesine sürttü kendisini heycanlanırken ondan dolayı böyle olmuştu sizin de mi böyle acaba file kullanıyor musunuz
mystery00 Omeraslan keselemedim sadece bi kere şampuanladım çıkardım. Hastane tadilattaymış götürdüm giremedik
guldenurcinar mystery00 o zaman bilemedim aklıma gelen diğer şeyde Her gün yıkıyorsanız cildi kurumuş olabilir ondan da olabilir.
Brokolilim mystery00 Dalin yüksek derecede paraben içerir zaten alerjik reaksiyon göstermesi normal keza bazen çeşme suyu bile yapabilir.
mystery00 guldenurcinar evet her gün yıkıyorum olabilir akşam başka hastaneye götüreceğim teşekkürler
Kitsu Son zamanlarda suya aşırı ilaç atıyorlar. İçindeki bir madde şampuanla etkileşime girmiş olabilir
xfttmnurr mystery00 Benım yüzüm böyle oluyor alerjik bu Hangı şampuanı kullanırsam kullanayım yüzüm bu sekılde çıkıyorum muhtemelen alerjik reaskıyon yapacak bır şey var ıcınde doktor konrtolunde şampuanı degıstırın yada Hıc şampuan kullanmayın cıldıne