crazymomvkz20 Merhabalr bebeğim akşam emerken hıysuzlanıyo kısa kısa ağlıyor.gün içerisinde de sürekli emziriyorum ama bu atak sadece akşam oluyor anlamayamıyorum bu neden olur acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Ygtek crazymomvkz20 canım genellikle bebekler uykusu geldiği için emmek istemezler. Benim oğlumun uyku saati kaçsın memede hep ağlar istemez.
Nildailay crazymomvkz20 benim bebeğim eğer gün içinde uyuyup uykusunu almadıysa geceleri öyle ağlayarak emiyor
crazymomvkz20 Tgbh28 1 ay 11 günlüğüz itme olmuyo sadece ağzından çıkarıyo memeyi. Geri almaya çalırken huysuzlanıyo
Mirayimran crazymomvkz20 zaten çok küçük itme dediğim memeyi bıraktığında tekrar almak için ağlaması özellikle akşamları yapıyosa gazdandır bizde öyleyiz daha da kötüsü hatta
crazymomvkz20 Mirayimran aynen öyle oluyor.çok teşekkür ediyorum Allah yardımcınız olsun sizinde cidden zor bir durum şu süreçi hızlıca geçeriz inşallah
crazymomvkz20 Tgbh28 sanırım gaz yüzünden farklı bi tepki olduğu için sadece bizde oluyor sanıyodum ama geneli böyleymiş ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum 🙏🏻
crazymomvkz20 Ygtek belirli bir Uyku saati yok aslında bazen 12-1 bazen 1.30 bu tepkisi 10-11 gibi başlıyor genelde ama dediğiniz gibi de olabilir uykulu bir ifade de oluyo yüzünde
Ygtek crazymomvkz20 o an uyutmayı dene canım bak ondan yapıyorlar. Belli uyku düzeni yok muhtemelen sen uyku sinyallerini kaçırıyorsun uykusu kaçınca da zaten huysuz, meme reddi yapıyorlar.