bero1414 Kızlarr carsamba günü sünnet oldu 11 aylık su an güzel gibi ama ppi ucunda böle beyazlık var bu normal mı herşeyi cok kafaya takıyorum uykusuzluktan da delırıyorum yoruldum bu süreçte cıdden ppi ucu öle olup sonradan ıyuelsıyot mu
nurozokur bero1414 normal canım bizde 5 aylıkken olduk doktorun verdiği kremi düzenli kullandım zamanla geçti
barankus bero1414 sunnettene sonra aft tarzi beyazlik olmasi normal korkma gececek demisti doktorumuz olmadi bizde ama normalmis yani.
bero1414 Aysunnkaya sünnet olduğu günden berı ucu beyaz böle enfeksiyon filan mı diye korkuyorum gecıcı bısey mı acaba 🙏😞😞😞😞😞
bero1414 nurozokur o kadar zorlanıyorum kı edım ve ben tekım korkuyorum bısey olcak bı sorun mu var gıbısınden böle ucunda bı beyazlık var komple degıl zaten de
nurozokur bero1414 sarımsı akıntı kanama koku olmadığı sürece iltihap yoktur sorun olmaz. Zaten verdikleri krem antibiyotikli o iltihapı engelliyor. Hergün duş aldırabilirseniz daha güzel olur. Benim bebeğim küçüktü ılık suya küvete oturttum.
bero1414 nurozokur 8.gün banyo yapılıcak dedu canım o yüzden beklemekteyim acıkcası güzelce kremını suruyorum da düzelir ya mutlaka furracın krem vermıs sarı onu kullanıyorum