Kuzey-41 Nuk damaklı kullanıyoruz bizde bu 3.emzik cok sevmesede tutuyor zorla valla daha emzik falan alamam paralar emzige gitti hep😀 cokta zorlamicam
Gizemgd Busraae hmm nuk mu denedin canım ben de sipariş verdim de bakalım tutacak mi . Avent soothie denemiş miydin onda kararsızım
Arenimo ZehraAlbayrak Baş parmağı tatlı geliyor😊 benimki de acıkınca elini yumruk yapıp emiyor çok tatlılar ya😍
Busraae Gizemgd yok kuzum onu denemicem simdi bibs kaucuk sipariş verdim gelsin onu denicem anne memesine cok benziyor kesin tutar diye yorumlar okudum bakalım
Busraae Gizemgd canım kaucuk anne memesine daha cok benziyor eskilerden de onları kullanırlardı hep tuttu mu seninki
AlparslanSergen Gizemgd evet damaklı canım yani bize bu iyi geldi inan herşeyi ama herşeyi denedim bende
Gizemgd AlparslanSergen damaklı damaksız farkediyor mu canım? Damaklı Meme reddi yapar mı diye düşündüm ?
Mervedefne54 Gizemgd valla canım ben bebeğime denemediğim emzik kalmadı veremedim şuan 2 ay 20 günlük bebegim bakıcısı geldi 1 günde alıştırdı nasıl yaptı nasıl etti bilmiyorum şaştım kaldım